Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveent toont twee gezichten


21 september 2007 - Na afloop van het duel wist SC Heerenveen eigenlijk niet waar het aan toe was. Bij rust hadden de Friezen nog een comfortabele 3-0 voorsprong. Helsingborg kwam terug in het duel waarbij het slotakkoord weer voor Heerenveen was, het werd in het Abe Lenstra Stadion 5-3.

Er leek werkelijk geen vuiltje aan de lucht voor SC Heerenveen. Na 35 minuten spelen had de ploeg van Verbeek, met een uitblinkende Roorda, een 3-0 voorsprong in handen door Bradley en twee treffers van Gerald Sibon. Met een goede tweede helft zou de terugwedstrijd in Zweden slechts een formaliteit worden.

Stuntelig verdedigen leidde echter de terugkeer van Helsingborg in. Henrik Larsson en Razak Omotoyossi zorgden ervoor dat Helsingborg terug in het duel kwam. Via Bak Nielsen ('59) en Bradley ('60) werd echter snel orde op zaken gesteld. Toch ging het nog een keer verkeerd. Een onnodige strafschop werd aan Helsingborg toegekend welke uiteraard door Larsson werd benut.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!