Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Internationale transfermarkt weer open!


1 januari 2004 - Met een nieuw jaar opende ook de internationale transfermarkt weer. Tot dusver mochten Nederlandse club enkel van elkaar spelers overnemen. De KNVB had hier een limiet aangesteld van 2 mutaties per club, daarnaast konden ook altijd spelers zonder een club tekenen. Nu kan een club als NEC bijvoorbeeld de transfer van Niedzielan officieel afronden.

De transfermarkt is dus weer open. Direct na het openen van de transfermarkt contracteerde Glasgow Rangers de Schotse international Gavin Rae van Dundee. In Schotland is er in tegenstelling tot ons land geen mogelijkheid om van elkaar spelers over te nemen buiten de internationale transfermarkt. Rae werd door Glasgow voor bijna 300.000 euro gekocht. Fulham kan vandaag de transfer van Bobby Petta rond maken. De speler zal voor de rest van het seizoen worden gehuurd van Celtic.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!