Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen speelt gelijk tegen Fiorentina


21 september 2007 - FC Groningen is er niet in geslaagd voor een verrassing te zorgen in het UEFA Cup-toernooi. De ploeg van Ron Jans speelde op eigen veld met 1-1 gelijk tegen de Italiaanse subtopper Fiorentina.

In de eerste helft was FC Groningen heer en meester, Fiorentina wist zich totaal geen raad met het vleugelspel van de Groningers. Na 26 minuten spelen volgde dan ook de terechte 1-0 door Goran Lovre. In die periode had er zelfs nog meer ingezeten.

De tweede helft pakte Fiorentina meer het initiatief en zou het ook op gelijke hoogte komen. Het was Franco Semioli die scoorde. Groningen probeerde het in het restant van het duel nog wel maar bleef steken op de 1-1.

Over twee weken in de return in Florence zal Groningen in ieder geval moeten scoren om door te gaan naar de groepsfase van de UEFA Cup.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!