Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente in blessuretijd onderuit


21 september 2007 - FC Twente hield lange tijd in Spanje knap stand tegen Getafe. In de blessuretijd ging de ploeg van Fred Rutten toch nog ten onder door een treffer van Kalu Uche.

Getafe was bijna het gehele duel de bovenliggende partij maar het doelpunt viel maar niet, mede door goed keeperswerk van Sander Boschker. FC Twente kwam in het laatste half uur zelfs met een man minder na een tweede gele, dus rode kaart van Edson Braafheid.

In een spaarzame aanval van FC Twente hadden de Tukkersn og kunnen stunten. Stein Huysegems kwam oog in oog met doelman Roberto Abbondanzieri maar de Belgische aanvaller faalde. In de blessuretijd viel dan ook nog de 1-0 van Getafe. Het was Uche die FC Twente vanwege het late doelpunt toch nog een kater bezorgde.

Over twee weken moet FC Twente het thuis opnemen tegen Getafe. De ploeg van Rutten is nog niet bij voorbaat kansloos maar zal in ieder geval moeten winnen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!