Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Overwinning voor AZ


21 september 2007 - AZ pakte in de slotfase van het duel in Portugal toch nog de volle winst tegen Pacos Ferreira. Invaller Sebastien Pocognoli was de gevierde man door de winnende treffer te fabriceren.

De zege van AZ was niet meer dan terecht. De ploeg van Louis van Gaal was zeker in de eerste helft de bovenliggende partij maar kwam het maar niet tot scoren, zo was Moussa Dembele een aantal malen dichtbij.

Ook Pacos Ferreira liet zich echter gelden. Na defensief geblunder was het Edson die met een lob Boy Waterman verraste, gelukkig voor AZ eindigde de bal op de paal. Na rust zette Pacos deze stijgende lijn voort en had AZ de handen vol aan de Portugese club. Dede trof namens Pacos Ferreira opnieuw de lat.

AZ kwam minder in het spel voor maar ging dus toch aan de haal met de overwinning. Op aangeven van Martens was het Pocognoli die in de voorlaatste minuut binnenkopte en AZ daarmee een belangrijke overwinning schonk.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!