Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse heeft Braziliaan op proef


21 september 2007 - Vitesse heeft momenteel de Braziliaanse middenvelder Claudemir op proef, zo meldt de club op haar eigen website. De negentienjarige middenvelder komt het best tot zijn recht als controlerende middenvelder.


"Hij komt van een kleine club, Sao Carlos", aldus manager voetbal Jan Streuer tegenover Omroep Gelderland. "Met dit soort jongens van buiten de Europese Unie zijn we natuurlijk extra voorzichtig, dan is testen altijd het mooiste. Hij blijft een week hier. We hebben goede berichten over hem ontvangen"

Streuer vindt het beter om Claudemir in Arnhem aan het werk te zien, zo meldt Omroep Gelderland. "Dan weet je meteen wat hij kan. Hij gaat met het eerste meetrainen."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!