Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Djurgårdens verlost Abgar Barsom


1 januari 2004 - De ongewenste sabattical van Abgar Barsom is voorbij. De Zweedse kampioen Djurgårdens IF bemachtigde deze week zijn handtekening. Barsom verliet SC Heerenveen in de herfst na meerdere akkefietjes met de technische staf. Hij kwam als grote belofte in 2002 van Djurgårdens naar Friesland, maar kon in de negen duels die hij in blauw-wit afwerkte geen indruk maken.


Ook buiten het veld bleek hij de clubleiding hoofdbrekens te geven, met name toen hij in een interview meldde dat hij geen speeltijd kreeg vanwege zijn lange haar.

Djurgårdens raakte onlangs de ook door vele clubs begeerde Kim Källström kwijt aan het Franse Stade Rennes FC. Barsom moet nu zijn plek overnemen. Bij Djurgårdens speelt ook onze landgenoot Geert den Ouden. (Bron: sc.heerenveen.org)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!