Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC Breda wint in Venlo


22 september 2007 - NAC Breda pakte vanavond in De Koel de drie punten in het duel tegen VVV Venlo. Het werd in Limburg uiteindelijk 3-1 nadat Anthony Lurling al in de eerste minuut van de wedstrijd de score opende.

De wedstrijd kende een fantastische start voor NAC Breda, Anthony Lurling opende al in de eerste minuut de score. VVV Venlo probeerde terug te komen in het duel maar miste de nodige slagkracht om een gelijkmaker te forceren.

Nadat Patrick Zwaanswijk uit een corner ook nog eens heel gemakkelijk de 2-0 wist binnen te koppen. De wedstrijd leek daarmee twintig minuten voor tijd gespeeld. Het duel werd toch nog spannend toen Ronnie Stam met twee gele kaart en dus rood van het veld werd gestuurd, daarnaast scoore Edwin Linssen acht minuten voor tijd de aansluitingstreffer.

VVV Venlo ging op zoek naar de gelijkmaker maar het zou uiteindelijk 3-1 voor NAC Breda worden. Edwin de Graaf benutte in de slotminuut een strafschop. Drie punten dus voor de ploeg van Ernie Brandts.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Zbomb op 24 september 2007 om 04:58
wat een blunder van die keeper zeg

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!