Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Pasanen kan ook naar Pompey'


2 januari 2004 - Diverse Engelse media, waaronder Sky Sports, claimen dat Ajax verdediger Pasanen niet naar Charlton Athletic zal gaan. De Finse verdediger zal namelijk Portsmouth op huurbasis gaan versterken. De transfer zou op korte termijn worden afgerond, het is nog onduidelijk of Portsmouth een optie tot koop zal opnemen in de overeenkomst. Bij Portsmouth staan onder meer Harold Wapenaar en Dejan Stefanovic onder contract.


De 23 jarige Pasanen is door de concurrentie voor zijn positie, de centrale verdedigingspositie, op dit moment buiten beeld in Amsterdam. Pasanen die in het kampioensjaar nog een duo vormde met Christian Chivu verloor de slag onder meer door de comeback van Heitinga en het aantrekken van de Fransman Escude. Zodoende heeft Koeman de verdediger ook laten weten dat hij mag vertrekken uit Amsterdam ondanks een doorlopend contract tot en met de zomer van 2005.

Foto afkomstig van MT&V SportsVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!