Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Haarlem schakelt Willem II uit


25 september 2007 - Willem II is de tweede club uit de Eredivisie die vanavond werd uitgschakeld in het bekertoernooi. Na een late gelijkmaker van Jens Janse wist Willem II er nog een verlenging uit te slepen. In de verlenging werd niet gescoord waardoor er strafschoppen volgde, Haarlem wist deze serie uiteindelijk te winnen.

Marvin Wijks opende vlak na rust de score. De 22 jarige aanvaller scoorde na twee minuten spelen in de tweede helft de openingsgoal. Willem II probeerde terug te komen in het duel en had uiteindelijk tien minuten voor tijd de gelijkmaker te pakken. Verdediger Jens Jansse tekende voor de gelijkmaker.

Een verlenging was het logische gevolg, in twee keer een kwartier spelen werd er echter niet gescoord. Strafschoppen moesten de doorslag geven. Haarlem wist deze beter te nemen (4-3) en schakelde daarmee Willem II uit.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!