Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw puntverlies AZ


30 september 2007 - Opnieuw puntverlies voor AZ. De ploeg van Louis van Gaal haakt daarmee voorlopig af voor de titelstrijd nadat het afgelopen week ook al werd uitgeschakeld in het bekertoernooi door Cambuur Leeuwarden. Vandaag verloor men op het kunstgras in Almelo met 2-1 van Heracles.

De Argentijnse jeugdinternational Sergio Romero maakte vanmiddag zijn debuut in het eerste elftal van AZ. De doelman maakte zijn opwachting vanwege een blessure van Boy Waterman. AZ moest nog meer schuiven door blessures van onder meer Ari en Pelle.

Na veertien minuten spelen kwam AZ op een 1-0 voorsprong. Het was Moussa Dembele die in Almelo de score wist te openen. Lang kon de ploeg van Van Gaal niet genieten van de voorsprong. Tien minuten later was het namelijk al weer gelijk. Karim Bridji was de doelpuntenmaker.

In de tweede helft zou Heracles Almelo zelfs op voorsprong komen. Na een klein uur spelen was het Rob Maas die een strafschop wist te benutten. Heracles hield in het restant van de wedstrijd stand en hield daarmee de drie punten in Almelo.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!