Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jansen niet afwijzend tegen terugkeer naar Feyenoord


3 januari 2004 - Wim Jansen staat niet afwijzend tegen een terugkeer naar Feyenoord. Zodoende kan Feyenoord voorzitter Jorien van den Herik het nauwelijks meer verkopen om niet in gesprek te gaan met ‘Mister Feyenoord’. Jansen vertrok ruim tien jaar geleden bij Feyenoord als technisch directeur na een aanvaring met Van den Herik, beide verschilde van inzicht over de zittende coach Willem van Hanegem. Toentertijd vond Jansen het beter als Van Hanegem zou vertrekken. Jansen zit op dit moment zonder club.


Jansen pakte als technisch directeur / coach prijzen met Feyenoord, Celtic en Urawa Red Diamonds. Zijn CV is fantastisch en daarnaast heeft hij niet voor niets vijftien seizoenen onafgebroken in het eerste elftal van Feyenoord gespeeld. Tevens maakte hij twee WK-finales mee als speler. Ook de supporters willen niets anders als Jansen (zie ook de VoetbalPlus.nl poll). Van den Herik en Jansen zullen dus om de tafel moeten gaan zitten. Daarbij zullen vele vragen moeten worden beantwoord of worden ingevuld zo stelt het Rotterdams Dagblad, onder meer de volgende punten:


· Welke mensen ontwikkelen thans de visie voor de lange termijn?
· Bepaalt de nieuwe technisch directeur ook wie de nieuwe trainer wordt?
· Wie krijgt de verantwoording over de scouting?
· Gaat Feyenoord zijn scouting uitbreiden om betere spelers binnen te halen?
· Moet een nieuwe technisch directeur al zijn aandacht houden bij het tot op heden vruchteloze project in Ghana?
· Houdt Feyenoords nieuwe technische man vast aan de samenwerking met Excelsior?
Het woord is dan aan de club.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!