Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mendes da Silva maakt rentree


1 oktober 2007 - David Mendes da Silva maakte vanavond eindelijk weer eens zijn opwachting als speler in een wedstrijd. De middenvelder van AZ was ruim zeven maanden uit de roulatie vanwege blessures aan het kniegewricht. Vanavond maakte hij zijn rentree bij de beloften van AZ.

Mendes da Silva speelde vanavond een helft mee in het beloftenduel tussen AZ en ADO Den Haag. De middenvelder liep in februari een knieblessure op en werd zowel in april als juni geopereerd aan zijn kniegewricht. Bij de eerste operatie werd hij geholpen aan de meniscus, bij de tweede maal de binnenband van zijn knie.

Ook bij Feyenoord maakte een speler zijn langverwachte opwachting. Young-Pyo Lee speelde mee in het beloftenduel tussen MVV en Feyenoord in Maastricht. De Koreaanse aanvaller speelde een helft mee in het met 3-1 gewonnen duel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!