Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV hoopt op stunt in Milaan


2 oktober 2007 - Vanavond trapt PSV om 20.45 uur in Milaan af voor de tweede Champions League-wedstrijd van dit seizoen. Inter Milan is de tegenstander. Normaliter zal Inter de bovenliggende partij zijn maar waarom zou er niet eens gestunt kunnen worden?

"Je bent nooit kansloos”, aldus PSV-trainer Ronald Koeman. "Iedere keer weer zie je in het internationale voetbal uitslagen die verrassend zijn. Door middel van tactiek en oprecht vertrouwen in een goede afloop heb je altijd een kans om te winnen. Al besef ik wel dat het moeilijk wordt.”

Bij de bookmakers van Unibet is Inter vanavond in ieder geval de grote favoriet voor de overwinning. Voor Inter wordt 1,42 maal je inleg uitgekeerd, voor PSV is dat maar liefst 8 keer je inzet. Een weddenschap op PSV kan je dus veel geld opleveren! Wed nu 50 euro gratis bij Unibet!

De wedstrijd wordt vanavond live uitgezonden door de NOS op Nederland 3. Het commentaar vanavond wordt verzorgd door Frank Snoeks. De voorbeschouwing op het duel begint al om 20.10 uur. Het duel tussen de twee andere teams in Groep G, CSKA Moskou en Fenerbahce, begint vandaag al om 18.30 uur vanwege de temperatuur in Rusland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!