Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV verliest in Milaan


2 oktober 2007 - PSV heeft haar tweede duel in de groepsfase van de Champions League verloren. Inter bleek in Milaan met 2-0 te sterk voor de ploeg van Ronald Koeman. Zlatan Ibrahimovic tekende al in de eerste helft voor de beide Italiaanse goals.

Champions League, een bal der kampioenen. Vandaag presteerde Inter Milan het om met enkel speler van buiten de eigen landsgrenzen te spelen, PSV deed het niet veel beter met enkel Jan Kromkamp als Nederlandse speler in het team.

Ondanks dat waren er wel de nodige toppers aanwezig in Milaan. Bij PSV sterkhouders als Gomes en Simons terwijls Inter daar eigenlijk een heel elftal van had. Bekende namen als Luis Figo, Christian Chivu, Zlatan Ibrahimovic, Hernan Crespo en Walter Samuel begonnen vanavond in de basis.

PSV leek goed aan het duel te beginnen. De ploeg van Ronald Koeman kwam niet echt in gevaar en had een goed gevoel aan de wedstrijd en juis toen sloeg Inter toe, zoals het bij veel meer tegenstanders doet. Op het slechte veld gleed Kromkamp na vijftien minuten spelen in zijn eigen zestien uit en zoekend naar houvast pakte hij Zlatan Ibrahimovic vast. De Zweedse aanvaller kreeg een strafschop welke hij zelf wist te benutten.

Een kwartier later werd het ook 2-0. Een voorzet leek nergens te eindigen, Zlatan Ibrahimovic probeerde toch met een kopbal te scoren. Met een schitterende curve ging deze over een compleet kansloze Gomes heen. Inter pakte met deze wonderschone goal een 2-0 voorsprong welke men niet meer zou weggeven.

PSV kreeg wel een aantal mogelijkheden, maar kwam telkens de spreekwoordelijke teen te kort om het Inter-doelman Julio Cesar echt moeilijk te maken. Ook het wegzenden van Christian Chivu (twee keer geel) na ruim een uur spelen veranderde niets aan dat feit.

Voorafgaand aan de poule was een verlies in Milaan eigenlijk wel ingecalculeerd. Gunstig feit is dat PSV haar eerste duel tegen CSKA Moskou al wist te winnen. Het andere duel van vanavond tussen CSKA Moskou en Fenerbahce eindigde in 2-2. Fenerbahce gaat nu dus met 4 punten aan de leiding, terwijl Inter en PSV ieder 3 punten hebben. CSKA volgt met slechts een punt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Zbomb op 3 oktober 2007 om 09:09
jammer is niets aan te doen!

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!