Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ten Cate in gesprek met Chelsea'


3 oktober 2007 - Chelsea heeft in het geheim met Henk ten Cate gesproken over een mogelijk dienstverband van de oefenmeester als veldtrainer, zo valt te lezen in de nieuwste editie van Voetbal International. Ten Cate zou bij de Engelse topclub de nieuwe manager Avram Grant moeten gaan ondersteunen.

Ten Cate zou in Londen het veldwerk voor zijn rekening moeten nemen terwijl Grant het team zal aansturen rond de wedstrijden. Het is onbekend of Ten Cate iets voelt voor deze constructie, duidelijk is wel dat de oefenmeester bij Ajax een aflopend contract heeft.

Het is geen geheim dat Ten Cate een soortgelijke functie, zoals Chelsea nu wenst, eerder in Barcelona uitvoerde voor Frank Rijkaard. Ten Cate was de man op het trainingsveld terwijl Rijkaard zich bezig hield met het positioneren van zijn spelers binnen het elftal.

Mogelijk dat Ten Cate dus opnieuw de kans krijt zich te profileren als een uitstekende veldtrainer. Ten Cate is bij Ajax bezig aan zijn tweede seizoen en voelt zichzelf onsuccesvol als hij ook dit seizoen naast de titel grijpt.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Zbomb op 4 oktober 2007 om 07:36
wat verwachten jullie? Ik denk persoonlijk dat hij vertrekt

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!