Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Maduro tevreden over aanbieding Ajax


3 oktober 2007 - Ajax ziet toekomst in Thomas Vermaelen en Hedwiges Maduro. Vermaelen kan zijn contract met twee jaar verlengen tot en met de zomer van 2012, terwijl ook Maduro kan bijtekenen. Maduro onderhandelt al enige tijd over een nieuw contract maar heeft alle macht in handen, zijn verbintenis loopt namelijk aan het einde van het seizoen af.

Duidelijk is wel dat de middenvelder inmiddels meer vetrouwen voelt van de Amsterdamse clubleiding. Een nieuw contract werd hem onlangs pas aangeboden maar Maduro is hier zeer content over. ,,Daar spreekt vertrouwen uit, liet hij optekenen in het Algemeen Dagblad.

Vorig seizoen konden eigenlijk alle spelers met een aflopend contract in 2008 op gesprek komen bij technisch directeur Martin van Geel. Maduro, toen geen basispeler, echter niet. Vorig seizoen zou Maduro te weinig progressie hebben getoond en speelde hij slechts vijftien duels. Inmiddels is Maduro weer basisspeler en behoorde hij ook al tot de voorselectie van het Nederlands Elftal.

Er is zelfs interesse uit de Serie A, Juventus in het bijzonder. De Italiaanse club heeft altijd wel interesse in talentvolle spelers met een aflopend contract. Juventus zal Maduro ongetwijfeld een lucratief aanbod gaan doen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!