Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV wint met 3-0 van Willem II


6 oktober 2007 - PSV heeft de koppositie in ieder geval voor vanavond weer in handen, morgen komen immers nog Ajax en Feyenoord in actie. In het eigen Philips Stadion werd Willem II met 3-0 aan de kant gezet.

Door gegroepeerd te spelen dacht Willem II het PSV vanavond moeilijk te gaan maken. Daar leek het in eerste instantie ook op, de tactiek leek goed te werken. Na een ingooi van PSV op de helft van Willem II ging het tempo na 23 minuten spelen omhoog. Lazovic stoomde op en zag Koevermans die op zijn beurt PSV op een 1-0 voorsprong bracht.

Op slag van rust was het opnieuw Koevermans die scoorde. De aanvaller, afgelopen zomer overgekomen van AZ, gleed van dichtbij een voorzet binnen. De 2-0 zou de ruststand betekenen maar niet de eindstand worden. Jefferson Farfan maakte er in de tweede helft zelf namelijk nog 3-0 van.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!