Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Opnieuw puntverlies AZ


7 oktober 2007 - AZ lijkt het spoor in de Eredivisie helemaal bijster. Vandaag verspeeld de ploeg van Louis van Gaal in het eigen DSB-Stadion opnieuw dure punten. Groningen kwam diep in blesuretijd op gelijke hoogte. Daarmee staat de ploeg na zeven competitieduels al tien punten achter op koploper Feyenoord.

Voor de vierde keer op rij dit seizoen heeft AZ dus niet weten te winnen. In de eerste helft leek het nog wel allemaal de goede kant op te gaan. Bij vlagen liet AZ het vertrouwde verzorgde en goede spel zien. Het was dan ook niet verwonderlijk dat het bij rust met 1-0 voorsprong door een treffer van Ari.

In de tweede helft viel AZ ver terug. Groningen zou via Berg na 71 minuten spelen op gelijke hoogte komen, maar Demy de Zeeuw bracht AZ zeven minuten voor tijd opnieuw op voorsprong. AZ leek daarmee het duel winnend te gaan afsluiten, toch ging het in Alkmaar nog mis. Svejdik maakte in de derde minuut van de blessuretijd de 2-2 waardoor AZ opnieuw puntverlies leed.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!