Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KVNB laat Van Basten niet naar Ajax gaan


8 oktober 2007 - De KNVB is niet bereid Marco van Basten per 1 januari naar Ajax te laten vertrekken, zo laat directeur Henk Kesler in De Telegraaf toevoegen. Van Basten zou in Amsterdam Henk ten Cate moeten opvolgen, waarvan vandaag bekend zal worden dat hij naar Chelsea vertrekt.

"Absoluut onbespreekbaar. Voor nog geen 100 miljoen euro", aldus directeur Henk Kesler in De Telegraaf. "We staan het niet toe dat de bondscoach en zijn assistent John van 't Schip op twee paarden wedden. Oranje verdient op weg naar het EK hun totale aandacht en betrokkenheid."

Volgens De Telegraaf had Van Basten zijn baan als bondscoach bij het Nederlands Elftal vanaf 1 januari eenvoudig kunnen combineren met een job bij Ajax. In de aanloop naar het Europees Kampioenschap in 2008 wat zal worden gehouden in Zwitserland en Oostenrijk speelt Oranje immers alleen nog oefeninterlands.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Bommelio op 8 oktober 2007 om 07:40
Terecht! De KNVB is er niet alleen voor Ajax

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!