Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Timmy Simons is PSV-fans dankbaar


8 oktober 2007 - De PSV-fans vierden afgelopen weekend de contractverlenging van aanvoerder Timmy Simons in Eindhoven. Voorafgaand aan het duel tussen PSV en Willem II kleurde een tribune de Belgische vlag terwijl er een spandoek kwam met de tekst: 'Kapitein Simons, onze leeuw van Vlaanderen'

Timmy Simons tegenover PSV TV: "Het was heel intens, ik had echt kippenvel. Ik word niet zo snel week, maar nu had ik het echt moeilijk."

"Ik wist er niets van en was echt verbaasd toen ik het veld opliep", aldus Simons. "Dit is toch de mooiste erkenning die je als speler van je eigen supporters kan krijgen."

De middenvelder tekende eind september een contract wat hem tot en met de zomer van 2011 aan PSV zal binden. PSV heeft daarnaast ook nog eens een optie voor nog een seizoen. De 30 jarige Simons verruilde in de zomer van 2005 Club Brugge voor PSV.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!