Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Basten roept Koevermans op


8 oktober 2007 - Bondscoach Marco van Basten heeft Danny Koevermans bij zijn selectie gehaald. Koevermans werd opgeroepen als vervanger van Dirk Kuijt die kampt met een hamstringblessure.

De 28 jarige Koevermans scoorde dit seizoen voor PSV al viermaal in vijf competitieduels. De aanvaller speelde tot dusver slechts 1 interland. Nu kan hij mogelijk zijn opwachting maken in de belangrijke kwalificatiewedstrijden tegen Roemenië en Slovenië.

Ondertussen heeft Van Basten ook Boy Waterman opgeroepen. De keeper vervangt voorlopig Maarten Stekelenburg aangezien hij vanwege prive-omstandigheden verstek moest laten gaan. Verwacht wordt dat hij op tijd zal terugkeren voor de twee interlands.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn 2 reacties.


Door Maurits op 10 oktober 2007 om 18:41
ja, hij heeft het verdiend

Reageren | Terug ^^

Door Bommelio op 9 oktober 2007 om 18:29
terecht!

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!