Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Robben maakt sowieso seizoen bij PSV af


4 januari 2004 - Een mogelijke transfer van Arjen Robben naar Manchester United houdt de gemoederen in Engeland bezig. De boulevardpers wil alles van de jonge PSV aanvaller weten. De vader van Robben die tevens zijn zaakwaarnemer is, wilde tot dusver nergens op ingaan en ontkende zelfs op vrijdag dat men in Manchester was om te praten met Manchester United manager Alex Ferguson. Tegenover Omroep Brabant had Hans Robben vandaag wel enkele interessante uitspraken.


Enkele weken geleden stelde PSV voorzitter Harry van Raaij de familie Robben op de hoogte van de interesse van Manchester United. "We hebben van hem toestemming gekregen om een kijkje te nemen bij de club", verklaard Hans Robben tegenover Omroep Brabant. "Dat hebben we vrijdag en zaterdag gedaan. Manager Alex Ferguson heeft ons in het stadion en het trainingscentrum rondgeleid. Tevens hebben we met hem gegeten."Nogmaals vader Robben: "Het enige dat ter sprake is gekomen, is de vraag of hij nu direct overgenomen zou worden of pas in de zomer. Maar Arjen wil dit bezoek eerst eens goed op zich laten inwerken, voor hij een beslissing neemt. Hij maakt sowieso het seizoen af bij PSV. Want als je ergens aan begint, moet je het ook afmaken. Het wordt of PSV of Manchester United. Daar denken we nu over na. Voor we gingen, wilden we twee dingen weten. We wilden kennismaken met de omgeving van de club en we wilden weten hoeveel wedstrijden Robben zou kunnen spelen. Volgens Ferguson zouden dat er ongeveer veertig zijn. Beide vragen zijn dus positief beantwoord."

Foto afkomstig van www.psv.nl

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!