Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Open sollicitatie Adriaanse bij Ajax


10 oktober 2007 - Co Adriaanse zou niets liever willen dan terugkeren naar Ajax. De oefenmeester staat open om de vacante positie van hoofdtrainer in te vullen, zo meldt NOS Studio SPort. Momenteel is de oefenmeester werkzaam in Qatar voor Al-Sadd.

De 60-jarige Adriaanse was tussen 2000 en november 2002 ook al de coach van de Amsterdammers.Voor die tijd was Adriaanse ook al eens werkzaam als hoofd opleidingen (tussen 1992 en 1997). Daarnaast werkte Adriaanse bij zowel Willem II als AZ succesvol samen met technisch directeur Martin van Geel die nu aan de slag is bij Ajax.

Toch lijkt de open sollicitatie weinig kans van slagen te hebben. Ajax-voorzitter John Jaakke gaf in een interview met Sportweek eerder te kennen dat Adriaanse geen optie zal zijn mocht de positie van coach in Amsterdam vacant worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn 2 reacties.


Door Maurits op 12 oktober 2007 om 02:32
Zou heel goed zijn voor Ajax...

Reageren | Terug ^^

Door Heronimo11 op 11 oktober 2007 om 19:53
Hiddink zegt " NEE " tegen Ajax.
Adriaanse zegt " JA !! "
Dit is een mooi moment om de tandem Van Geel- Adriaanse in ere te herstellen.
Bij Willem II was dit duo eind jaren 90 zeer succesvol door het halen van champions-leaguevoetbal.
Ajax haal hem zo snel mogelijk binnen want dat is een garantie voor succes, zowel qua opleidingsstructuur op de toekomst en de toekomst van het eerste elftal.
Jaake moet het veld maar ruimen want er zijn bobo's genoeg die zijn "werk" kunnen overnemen.
Jaake "de kapstok" van Ajax waarvan het gevoerde beleid van de afgelopen jaren alleen maar jassen en petten vanaf vielen is rijp voor een nieuwe stevige kapstok.
EEn kapstokfunctie waar Ajacied in hart en nieren Louis van Gaal geknipt voor is .
Zie het voor je : Adriaanse, van Gaal, en van Geel.
Dat moet wel een garantie zijn voor succes.
EEn door voetballers en makelaars hoog in het vaandel staande stel individuen die gezamelijk Ajax een flinke voorsprong kan geven op de nationale concurrentie.
Hun ervaring , gekoppeld aan hun sucessen vermeerdert met de huidige financiele situatie bij Ajax van 50 MILJOEN = structureel Internationaal succes in het
volgende termijn.
PRECIES HET DOOR AJAX ( niet door de huidige bobo's gerealiseerde beleid ) en zijn achterban gewenste en nagestreefde beleid.
Jaake je heb gefaald en bent als kapstok van Ajax door het ijs gezakt. GA! JAAKE ! GA ! ga maar gauw !
Dat is wel aan hen besteedt.

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!