Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Robert Maaskant nieuwe coach Willem II


5 januari 2004 - Robert Maaskant wordt de nieuwe coach van Willem II. Maaskant, nu nog in dienst als coach van RBC Roosendaal, zal volgens diverse media een driejarig contract tekenen bij de club uit Tilburg. Maaskant volgt bij Willem II Mark Wotte op die een aflopend contract had in Tilburg wat niet zou worden verlengd. Zoals bekend is Wotte inmiddels aangesteld als technisch directeur van Feyenoord. Ook Maaskant had een aflopend contract.


De pas 34 jarige Maaskant gaat dus weer een stapje hoger. De coach weet al enkele seizoenen voor RBC Roosendaal begrippen fantastische resultaten te bereiken. Op dit moment staat RBC op een tiende plaats in de Holland Casino Eredivisie. Maaskant was een korte periode werkzaam bij Go Ahead Eagles maar keerde al snel weer terug bij RBC Roosendaal en zorgde er zodoende voor om degradatie met de club te vermijden. Bij Willem II zullen de doelstellingen een stuk hoger liggen, hopelijk kan Maaskant hier aan voldoen.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!