Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje verliest met 1-0


13 oktober 2007 - Oranje is haar ongeslagen status in de kwalificatieserie richting Euro 2008 in Oostenrijk en Zwitserland kwijt. Vandaag werd in het Roemeense Constanta met 1-0 verloren.

In de eerste helft had het Nederlands Elftal in een nat Constanta het betere van het spel. De Roemenen kwamen er eigenlijk niet aan te pas, de ploeg loerde voornamelijk op de counter. Oranje kreeg zelf overigens ook maar weinig goede mogelijkheden al was het wel een aantal malen gevaarlijk van afstand. Bij rust zou het echter nog altijd 0-0 staan.

Roemenië kwam in de tweede helft beter uit de startblokken maar nog altijd hadden weinig mensen het gevoel dat het Nederlands Elftal zou verliezen. Negentien minuten voor tijd kon Maarten Stekelenburg een inzet onvoldoende stoppen waarop Dorin Goian van dichtbij scoorde. Goian stond bij deze situatie overigens buitenspel maar dat werd door het arbitrale trio niet opgemerkt.

In het restant van het duel probeerde Oranje het nog wel. In de blessuretijd trof Rafael van der Vaart met een afvallende bal nog de paal. Oranje verliest vanavond dus met 1-0 van Roemenië. Het was de eerste keer onder Marco van Basten dat Oranje een kwalificatieduel verloor.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Zbomb op 13 oktober 2007 om 22:14
dramatisch!

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!