Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Kleef moet weg bij TOGR


14 oktober 2007 - Louis van Kleef is per direct weg bij Zaterdag Hoofdklasser A TOGR uit Rotterdam. De technische staf is van mening dat de 31-jarige aanvaller niet past in de sleectie. TOGR is met twee punten terug te vinden op de laatste plaats in de Hoofdklasse A.

Van Kleef tegenover het Algemeen Dagblad: ,,Ik wil niet natrappen naar TOGR en Theo de Boon. Ik weet niet wiens schuld dit is. Bij mezelf merkte ik dat ik steeds meer moeite had om drie keer per week te trainen. Tijdens de training was ik wel eens zo moe dat ik tegen de trainer zei let maar niet op mij. Ik heb een zware baan en een dochtertje van negen maanden. Als ik s avonds thuis kwam, lag zij al te slapen en had ik haar verder niet gezien. Dat zet je aan het denken. Voor de wedstrijden hoefde ik me niet te motiveren. Maar de trainer gaf aan alleen jongens te willen die zich altijd voor honderd procent inzetten.

Een meningsverschil volgde. ,,Ik heb met de trainer en de mensen eromheen veel discussies gehad over hoe ik moest spelen, maar daarin hadden we altijd wel respect voor elkaar. Er werd gezegd dat TOGR geen ASWH is. Dat vind ik wat gemakkelijk. Ik moest meer doen met de ballen die ik kreeg, maar dan moet je ze wel kwijt kunnen, doet hij zijn verhaal. ,,We kwamen er niet uit. Bij TOGR liepen ook mensen rond die wonderen van mij verwachtten. Maar ook ik ben afhankelijk van mijn medespelers. Ik heb bij TOGR met niemand ruzie, maar de klik met de technische staf was er niet. En dat straal je misschien tijdens de training ook uit. Met mn ploeggenoten kon ik het overigens best goed vinden. Ik bleef vaak nog hangen in de kantine en het was gezellig, hoewel het door de slechte resultaten natuurlijk wel wat minder werd, aldus Van Kleef tegenover het Algemeen Dagblad.

Van Kleef was bij TOGR bezig aan zijn eerste seizoen. Vorig seizoen was de speler nog actief voor Capelle. Van Kleef speelde dit seizoen in vier van de zes competitieduels. Gisteren kwam de aanvaller al niet meer in actie in het treffen tussen TOGR en Rijnsburgse Boys waar de club een punt tegenpakte.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!