Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord heeft nieuwe directeur


15 oktober 2007 - De taak van Peter Vogelzang zit er bij Feyenoord op. De interim-manager heeft in Eric Gudde een nieuwe algemeen directeur gevonden. De 51-jarige Gudde is nu nog directeur van de Dienst Sport en Recreatie bij de gemeente Rotterdam.

Gudde zal samen met Chris Woerts (commercieel directeur) en Onno Jacobs (financieel directeur) de leiding in De Kuip gaan vormen. Peter Bosz blijft verantwoordelijk voor het technische beleid van de Rotterdammers.

Voornaamste taken van Gudde zijn het leiden van de organisatie, de voorbereidin van de bouw van een nieuw stadion als ook de eenwording van de NV Stadion Feyenoord en de voetbalclub. Ervaring in het profvoetbal heeft Gudde niet, toch was hij in het verleden bij de sanering van Sparta betrokken. De gemeente Rotterdam stelde hem hieraan als een van de twee toezichthouders.

In het verleden was Gudde werkzaam als plaatsvervangend hoofd Belastingdienst Grote Ondernemingen Rotterdam. De vader van Sparta-verdediger Wouter Gudde was daarnaast jarenlang coach van Excelsior Maasluis, in 1992 werd hij daarmee nog kampioen van Nederland. Nu is hij daar nog technisch manager maar dat zal binnenkort verleden tijd zijn.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!