Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Dennis de Nooijer keert terug naar Sparta'


5 januari 2004 - Sparta hoopt morgen Dennis de Nooijer op haar nieuwjaarsreceptie te kunnen presenteren, zo meldt het Rotterdams Dagblad. Al lange tijd was Sparta op zoek naar een vervanger van de geblesseerde Danny Koevermans. Sparta wil koste wat kost meedoen om de bovenste plaatsen in de Gouden Gids Divisie, het woord promoveren wordt nog net niet uitgesproken.

De 34 jarige De Nooijer is er een met een Sparta-hart met daarnaast ook nog eens zijn jarenlange ervaring op het hoogste niveau kan hij voor Sparta het verschil maken. Mogelijk dat ook zijn broer Gerard de overstap zal gaan maken naar Het Kasteel. De huidige leiding van Sparta is in handen van een grote club sponsoren die graag zoveel mogelijk Oud-Spartanen aan de club willen betrekken. De Nooijer is zo'n voorbeeld. De aanvaller werd bij NEC overbodig nadat de club de Poolse spits Andzej Niedzielan voor 2,5 seizoen contracteerde. De Nooijer zal vandaag met de clubleiding van NEC praten over een transfervrije aftocht, niets lijkt erop dat de club deze hem niet zou gunnen. Ook RKC Waalwijk hengelt naar de diensten van De Nooijer maar de aanvaller geeft de voorkeur aan een terugkeer naar Sparta.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!