Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Aegon nieuwe hoofdsponsor Ajax


16 oktober 2007 - AEGON zal de nieuwe hoofdsponsor van Ajax gaan worden. Het verzekeringsconcern zal met ingang van komend seizoen voor een periode van minimaal zeven seizoenen op de shirts van Ajax prijken, zo schrijft De Telegraaf.

Ajax en AEGON bereikte een principe-overeenkomst met elkaar. AEGON is de opvolger van ABN Amro, wat onlangs werd overgenomen door de hoofdsponsor van Feyenoord, Fortis. ABN Amro was sinds 1991 als hoofdsponsor aan Ajax verbonden en betaalde aan Ajax ongeveer zeven miljoen euro per jaar exclusief BTW en presetatiebonussen. AEGON zal jaarlijks tussen de 10 en 12 miljoen euro betalen.

Zowel Ajax, bij monde van directeur Maarten Fontein, als ook AEGON wilde niet reageren tegenover De Telegraaf.

Over AEGON: Het concern, met het hoofdkantoor in Den Haag, had over 2006 wereldwijd een omzet van 36,6 miljard euro. De nettowinst van AEGON bedroeg in 2006 2,8 miljard euro. Er werken ruim 29.000 werknemers bij het concern dat gespecialiseerd is in hypotheken, verzekeringen en pensioenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Erwin178 op 16 oktober 2007 om 20:26
Voetbal gaat nergens meer over...ooh jawel... alleen geld en commercie.

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!