Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje grote favoriet


17 oktober 2007 - Oranje is vanavond tegen de Sloveense nationale ploeg de grote favoriet, althans volgens de bookmakers. In de uitwedstrijd was er het doelpunt van Giovanni van Bronckhorst in de slotfase die er voor zorgde dat Oranje de drie punten pakte, het lijkt opnieuw een moeilijke avond te gaan worden.

Voor een overwinning van Oranje wordt door Unibet vanavond 1,10 maal je inleg uitgekeerd. Voor een overwining van de Slovenen is dat maar liefst 22 keer je inleg. Een gelijkspel levert nog altijd 7,50 keer de inzet op.

Niemand lijkt dan ook te verwachten dat het opnieuw zo'n moeilijk wedstrijd zal gaan worden als in de uitwedstrijd. Toch is dat ook weer goed mogelijk met een zeer defensief ingesteld SloveniŽ al heeft Marco van Basten al aangekondigd zeer aanvallend van start te gaan.

Wed nu 50 euro gratis met Unibet op bijvoorbeeld SloveniŽ-Nederland!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!