Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB eist afkoopsom voor Ruud Gullit


5 januari 2004 - Ruud Gullit is voorlopig nog niet de nieuwe coach van Feyenoord. Gullit's huidige werkgever, de KNVB, eist een afkoopsom van Feyenoord. "Door zijn vertrek loopt de KNVB schade op en daarvoor willen we een vergoeding", aldus een woordvoerder van de voetbalbond tegenover De Telegraaf. Vannacht werd bekend dat Feyenoord volgend seizoen met Ruud Gullit als coach en Mark Wotte als technisch manager aan de slag wilde gaan.

Gullit heeft bij de KNVB nog een contract tot 2005. De voetbalbond gebruikt de voormalig topspeler van onder meer AC Milan voor meerdere doeleinden. Zo was het de verwachting dat Gullit komende zomer als assistent van bondscoach Dick Advocaat mee zou gaan naar het EK in Portugal volgend jaar zomer. Een jaar later zou hij het Nederlands Elftal onder 19 jaar moeten leiden op het WK wat in Nederland zal worden gehouden. "Beide partijen zijn er nog niet uit", meldt de voor woordvoerder. "We zijn in onderhandeling met de zaakwaarnemer van Gullit over een afkoopsom. Met Feyenoord hebben we daarover nog geen contact gehad. Ik verwacht niet dat er op korte termijn een akkoord komt."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!