Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bulgarije morst punten


17 oktober 2007 - Bulgarije heeft vanavond in Tirana onverwacht puntverlies geleden. Hierdoor heeft Oranje nog slechts twee punten nodig om het Europees Kampioenschap in Zwitserland en Oostenrijk te bereiken.

Kisjisjev opende vanavond de score, de Bulgaar maakte een eigen doelpunt en zette daarmee Albanië op een 1-0 voorsprong. Pas drie minuten voor tijd bezorgde Berbatov zijn land de gelijkmaker. Toch ging het nog bijna mis. Skela miste namens Albanië in de slotminuut nog een strafschop, de Bulgaarse doelman Petkov wist de inzet te keren.

Vanwege het resultaat is kwalificatie voor Bulgarije nu miniem. Het heeft met nog twee duels te gaan vier punten achterstand op het Nederlands Elftal. Oranje speelt nog thuis tegen Luxemburg en uit tegen Wit-Rusland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!