Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse wil door met Swerts en Van der Schaaf


19 oktober 2007 - Vitesse heeft de intentie uitgesproken om verder te gaan met Gill Swerts en Recmo van der Schaaf. Beide middenvelders hebben in Arnhem nog een contract tot het einde van het seizoen maar kunnen op korte termijn een nieuwe aanbieding verwacht. Vitesse wil ook graag Piet Velthuizen een verbeterd contract aanbieden.

Technisch manager Jan Streuer tegenover De Gelderlander: „Het zijn belangrijke spelers voor Vites­se. Wij hebben beiden gevraagd of ze de intentie hebben hier te blij­ven. Het is nu aan de club om de spelers een contract voor te leg­gen”, aldus Streuer, die 1 novem­ber Vitesse juist verruilt voor Shakter Donetsk.

Vorig seizoen waren Remco van der Schaaf en Gill Swerts langdurig geblesseerd, teruggekomen van een blessure zijn ze inmiddels niet meer weg te denken uit de basiself van Vitesse. Aanvoerder Van der Schaaf: „ Ze hebben ge­vraagd of ik de intentie heb bij Vit­esse te blijven. Natuurlijk is dat zo, ik wacht nu af waar de club mee komt.”

Over Velthuizen is Vitesse ook al positief. „Piet heeft het erg goed gedaan”, aldus Streuer. „Hij weet dat wij in de winterstop met hem om de ta­fel gaan.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!