Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Superboeren ruim langs Sparta


19 oktober 2007 - De Graafschap blijft het uitstekend doen in de Eredivisie. Op de eigen Vijverberg werd Sparta Rotterdam met 4-0 aan de kant gezet. Beide goals vielen in de tweede helft.

Opnieuw drie punten dus voor het elftal van Jan de Jonge. Sparta Rotterdam werd vanavond in Doetinchem met maar liefst4-0 aan de kant gezet. Lasse Schone opende na 66 minuten spelen de score. Via Powel ('77), Hese ('83) en De Groot ('86) werd het op de Vijverberg uiteindelijk 3-0 in het voordeel van de Superboeren.

De Graafschap vergaarde in acht wedstrijden maar liefst veertien punten. Het verschil met tegenstander Sparta Rotterdam is hierdoor bijvoorbeeld opgelopen tot negen punten. De Graafschap is door de overwinning in ieder geval voor een avond de nummer vier van Nederland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!