Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Sar beslist in december


20 oktober 2007 - Edwin van der Sar zal in december beslissen over een mogelijke verlenging van zijn loopbaan. De doelman heeft bij Manchester United een contract tot het einde van het seizoen maar kan als het aan manager Ferguson ligt langer blijven. „Net als vorig jaar gaan we daarover beslissen in december”, aldus de aanvoerder van Oranje.

De 36 jarige Van der Sar kan in Manchester verlengen en zal daar ook goed over nadenken. De doelman is herstellende van een teenblessure en nadert zijn rentree. „Ik wil nu eerst spelen en terugkeren in de vorm waarin ik stak.”

In de laatste zes duels bij Manchester United kreeg Van der Sar geen doelpunt tegen. „Een mooie reeks, maar nog geen record. Bij Ajax had ik dat een keer negen wedstrijden lang.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!