Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC vergeet in ArenA te winnen


21 oktober 2007 - Ajax lijkt langzamerhand in een crisis te belanden. Na de vroege uitschakeling in Europees verband, het vertrek van Henk ten Cate en de druk van de fans op het huidige bestuur, werd er in de eigen ArenA met 0-0 gelijkgespeeld tegen NEC.

NEC had in Amsterdam eigenlijk kunnen en moeten winnen. De ploeg verzuimde de wanorde in de Amsterdamse defensie af te straffen. Rutger Worm miste zelfs een toegekende strafschop na een overtreding van Heitinga.

In de tweede helft was er opnieuw een beter NEC maar in offensief opzicht kon de ploeg van Mario Been niet imponeren. Ajax liet werkelijk niets zien of het moet de wegens buitenspel afgekeurde goal van Huntelaar zijn geweest.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!