Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alves beslist AZ-Heerenveen


21 oktober 2007 - Het was een ware traktatie voor de neutrale voetbalfan. In een boeiend voetbalgevecht speelden AZ en SC Heerenveen in een hoog tempo een leuke wedstrijd. Uiteindelijk zou die eindigen in een zege voor Heerenveen door een doelpunt die in blessuretijd van Alves welke eigenlijk had moeten worden afgekeurd.

Het werd vanmiddag een wedstrijd in Alkmaar die goed op en neer ging. Beide teams kregen kansen en konden het hoge tempo volgen. Het leek wel een wedstrijd uit de Engelse Premiership. Ari was namens AZ dichtbij, terwijl Pranjic namens Heerenveen bijvoorbeeld op de paal schoot. Afonso Alves schoot een aantal malen van afstand maar kon in de zestien meter weinig indruk maken door de verdienstelijk spelende Kew Jaliens.

In de tweede helft hielden beide teams elkaar in stand tot het moment dat AZ nog meer ging aanzetten. Mounir El Hamdaoui zag een inzet van de lijn worden gehaald. Een doelpunt leek slechts een kwestie van tijd maar bleef uiteindelijk uit, mede toch omdat AZ de nodige slagkracht mist.

Diep in blessuretijd was het Afonso Alves die alsnog van zich deed spreken. In de rebound op een schot schoof Alves de bal in het doel van AZ. Alves deed dit echter in buitenspelpositie maar dat werd niet waargenomen door de assistent-scheidsrechter. Door het verlies zakt AZ verder weg in de Eredivisie, het spel was in ieder geval weer goed, de punten lijken dus wel weer te komen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!