Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal pleit voor tv-scheidsrechter


21 oktober 2007 - Louis van Gaal was niet te genieten na het 1-0 verlies van AZ tegen SC Heerenveen. Zeker niet toen bleek dat Alves in buitenspelpositie het enige doelpunt maakte. 'Alves stond buitenspel', aldus Van Gaal. 'Dat maakt deze nederlaag helemaal triest.'

Van Gaal: „De moderne technieken zijn voorradig. Een vierde scheidsrechter kan aan de zijlijn de beelden bijvoorbeeld nader bekijken. Ik heb al vaker aangegeven dat dit moet veranderen, maar ik wil ik er niet teveel nadruk op leggen nu. Dat doe ik liever als ik er geen belang bij heb, in dit geval ben ik belanghebbende.”

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Stelka op 23 oktober 2007 om 13:24
hij heeft gelijk morgen invoeren als het niet zkkr is of het buitenspel is gewoon door laten gaan en achteraf pas afkeuren. net als bij de rugby finale. platiene zechts steets dat het dood saai word maar volgens krijg je dan juist een stukje extra spanning.

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!