Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wenger opgelucht na scan Van Persie


22 oktober 2007 - Tot grote opluchting van Robin van Persie en Arsenal-manager Arsene Wenger heeft de aanvaller geen zware knieblessure opgelopen in de interland van het Nederlands Elftal. Van Persie heeft 'slechts' zijn mediale band beschadigd maar dus niet zijn kruisbanden. De aanvaller onderging onlangs een scan.

Wenger in de voorbeschouwing op het treffen van Arsenal en Slavia Praag voor de Champions League: „Ik was bang dat hij zijn kruisbanden zou hebben gescheurd. Dat had betekend dat we hem een groot deel van het seizoen kwijt waren. Dit valt mee.”

„We moeten Robin nu een week of zes missen. Dat is nog lang, maar het had allemaal veel erger gekund,” zo besloot Wenger.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!