Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Geel in Rusland op zoek naar spelers


24 oktober 2007 - Martin van Geel, technisch directeur van Ajax, heeft vorige week maandag gesproken met de zaakwaarnemer van Lokomotiv Moskou-speler Branislav Ivanovic. Dat meldt Voetbal International op haar website. De 23 jarige Ivanovic, Servisch international, wordt gezien als de logische opvolger van Jaap Stam.

Ajax heeft aan de zaakwaarnemer van Ivanovic aangegeven interesse te hebben voor de centrale verdediger. Lokomotiv zou maar liefst vijftien miljoen euro vragen voor de verdediger. Volgens VI heeft Ajax de intentie om de speler in januari te contracteren zodat hij zich nog enkele maanden kan optrekken aan Jaap Stam.

Het lijkt volgens Voetbal International echter een kansloze missie te worden om Ivanovic naar Amsterdam te halen. Er zou namelijk ook interesse zijn van enkele Italiaanse topclubs, waarbij Juventus het meest cocnreet is.

Ajax lijkt meer kans te maken op Milan Krasic. De 23 jarige middenvelder van CSKA Moskou werd eerder in verband gebracht met AZ. De Servische Nedved zoals ze Krasic noemen zou volgens de laatste berichten 8 miljoen euro moeten kosten. Krasic heeft dezelfde zaakwaarnemer als Ivanovic en zou graag in West-Europa willen gaan voetballen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!