Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hongaarse versterking voor PSV


24 oktober 2007 - PSV heeft zich voor de komende seizoenen versterkt met de Hongaarse middenvelder Balazs Dzsudsak. De aanvallende middenvelder is afkomstig van Debreceni VSC en tekende voor vijf seizoenen. De 20-jarige Dzsudzak maakte al zijn debuut in het nationale team van Hongarije en stond in de belangstelling van een groot aantal clubs.

Dzsudzsak komt volgend jaar zomer dus naar Eindhoven, op dat moment zal hij 21 jaar zijn. De middenvelder is zowel inzetbaar als linkshalf als ook als linksbuiten. De speler staat bekend om zijn goede (vrije) trap.

“We zijn blij dat we deze speler hebben kunnen vastleggen”, zei manager voetbalzaken Stan Valckx tegenover de website van PSV. “Hij is een talentvolle jongen en een goede aankoop voor de toekomst."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!