Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

UEFA onderzoekt gedrag Eric Addo


25 oktober 2007 - Eric Addo kan een zware schorsing tegemoet zien nu de UEFA een onderzoek heeft ingesteld naar zijn gedrag in het duel met Fenerbahce. Op televisiebeelden was duidelijk te zien dat de Ghanese verdediger van PSV een Turkse tegenstander in het gezicht spuugde nadat hij zelf eerst een elleboogstoot kreeg.

Het arbitrale kwartet ontging het voorval, zoals overigens nog wel meer gebeurtenissen in de wedstrijd. Op televisiebeelden werd echter alles haarfijn waargenomen. Als er duidelijk bewijs is, zal Addo worden gestraft. En wat ik begrijp, is dat er”, zei Peter Limagher, hoofd van de afdeling tuchtzaken van de UEFA tegenover De Telegraaf. „We zullen de beelden bekijken en een onderzoek starten. Spugen is een ernstig vergrijp.” Overigens moet ook Semih voor een schorsing vrezen. De Turk deelde eerst een elleboog uit aan Addo.

Gisteren werd overigens al bekend dat de technische leiding van PSV van plan is Addo een geldboete op te leggen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!