Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

UEFA schorst Addo voor vier duels


25 oktober 2007 - De UEFA heeft Eric Addo een schikkingsvoorstel gedaan van vier duels naar aanleiding van het spugen naar een directe tegenstander tijdens het Champions League-duel tussen PSV en Fenerbahce. PSV is inmiddels akkoord gegaan met dit voorstel.“Als een jongen als Addo dit doet, moet hij zwaar geprovoceerd zijn. Maar spugen hoort absoluut niet op het veld thuis,” aldus algemeen directeur Jan Reker. “Spugen mag nóóit, onder geen enkele omstandigheid. Addo is een voorbeeldjongen en heeft nog nooit iets gedaan wat niet kan, maar we gaan na daadwerkelijke uitspraak niet in beroep.”

Het spuugincident ontging de Engelse scheidsrechter Webb maar televisiecamera's legden het voorval haarfijn vast. Eerder legde de clubleiding van PSV de Ghanese verdediger al een boete op.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!