Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch profiteert van puntverlies RKC


26 oktober 2007 - FC Den Bosch en Go Ahead Eagles konden vanavond profiteren nadat koploper RKC Waalwijk punten verspeelde in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. RKC Waalwijk heeft nu nog maar twee punten voorsprong op runner-up FC Den Bosch en vier op Go Ahead Eagles.

Fortuna Sittard - RKC Waalwijk 1-1
RKC Waalwijk speelde vanavond gelijk en dat was gelet het spelbeeld zeker niet onverdiend. Het was namelijk niet al te best in Limburg. Pas na rust opende Martijn Reuser de score maar niet veel later was het al weer gelijk. Rick Geenen tekende voor de gelijkmaker en daar zou het ook bij blijven.

FC Den Bosch-FC Dordrecht 2-1
FC Dordrecht mocht vanavond eigenlijk aanspraak maken op een punt. De thuisploeg kwam echter op voorsprong via een goal van Nyron Wau die op aangeven van Maguire kon scoren. Dordrecht bleef voetballen terwijl Den Bosch veel te veel achteruit leunde. Zeven minuten gelijk was daar de gelijkmaker via invaller Resham Sardar. Niet veel later kwam FC Den Bosch weer op gelijke hoogte. Via een hakbal van Wau kwam Koen van der Boezen oog in oog met doelman Rensen en zette de 2-1 eindstand op het bord.

Overige uitslagen
Haarlem - Go Ahead Eagles 0-1
FC Zwolle - Helmond Sport 1-1
BV Veendam - FC Emmen 3-1
Cambuur Leeuwarden - MVV 0-1
RBC Roosendaal - Stormvogels Telstar 2-0
FC Omniworld - AGOVV Apeldoorn 5-0
FC Eindhoven - TOP Oss 4-2

Zondag: FC Volendam - ADO Den Haag


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!