Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse klimt naar vierde plaats


26 oktober 2007 - Vitesse staat in ieder geval tot morgenavond op een vierde plaats in de Eredivisie. Het elftal van Aad de Mos won vanavond in het eigen Gelredome met 1-0 van Willem II. Santi Kolk scoorde een kwartier voor tijd de enige treffer.

Het spel tussen de beide clubs vond voornamelijk plaats op het middenveld. Vitesse was bij de spaarzame kansen die plaatsvonden het meest gevaarlijk, mede door zwak (uit)verdedigen van Willem II.

Vitesse had dus een aantal kansen maar het vizier van de spelers uit Arnhem leek niet op scherp te staan, ook Willem II-doelman Kenneth Vermeer was met een aantal knappe reddingen goed aanwezig. Het was uiteindelijk de gepasseerde Santi Kolk die als invaller het enige doelpunt van de avond maakte.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!