Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Spektakel bij Rijnsburgse Boys - Quick Boys


27 oktober 2007 - Maar liefst 4.000 toeschouwers waren vanmiddag getuige van de beladen derby tussen Rijnsburgse Boys en Quick Boys. De wedstrijd staat garant voor spektakel wat ook dit seizoen weer het geval was. Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel.

De thuisploeg kende vanmiddag een bliksemstart. Al na tien minuten spelen kwam Rijnsburgse Boys op een 1-0 voorsprong door een goal van balvirtuoos Djuric Ascension. Lange tijd bleef het op Sportpark Middelmors bij deze stand ondanks een overwicht van de bezoekers uit Katwijk.

In de tweede helft volgde de beloning. Na een uur spelen was het Maarten Bak die de gelijkmaker aantekende en nog geen kwartier later was het Chima Onyeike die Quick Boys op voorsprong zette. Bij de treffer van Onyeike was er een mooie vooractie van Bak die zijn teamgenoot met een hakje in staat stelde te scoren.

Rijnsburgse Boys wilde niet verliezen en ging meer risico's nemen. Het resulteerde uiteindelijk diep in blessuretijd in de gelijkmaker. Het was Van Egmond die Rijnsburgse Boys een gelijkspel bezorgde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!