Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente trakteert Feyenoord op verlies


28 oktober 2007 - Feyenoord is tegen de tweede nederlaag van het seizoen opgelopen. FC Twente bleek in Enschede met 2-0 te sterk. De ploeg van Bert van Marwijk lijkt daarmee de koppositie op de ranglijst te hebben verloren.

Tot twee keer toe was het Luke Wilkshire in de rol van aangeven. Blaise N'Kufo scoorde al vroeg in het duel op fraaie wijze terwijl in de tweede helft Stein Huysegems de 2-0 binnenkopte. Huysegems verruilde afgelopen zomer nog Feyenoord voor FC Twente.

Feyenoord begon overigens goed aan het duel, het had direct een aantal kansjes. Ondanks dat had FC Twente in de eerste helft een veldoverwicht, in de tweede helft was Feyenoord overheersend maar gescoord werd er door de Rotterdammers niet.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!