Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC moeizaam langs De Graafschap


28 oktober 2007 - Roda JC heeft een moeizame zege weten te boeken op De Graafschap. Een strafschop moest het duel uiteindelijk beslissen, het was Marcel Meeuwis die deze kans wist te benutten.

Roda JC had de nodige moeite met De Graafschap. De thuisploeg kreeg nauwelijks grip op de wedstrijd ondanks dat men het initiatief kreeg van de Superboeren. De Graafschap kreeg echter in eerste instantie de betere kansen.

Een half uur voor tijd was het Roda JC dat van scheidsrechter Ruud Bossen een strafschop kreeg toegekend. Anouar Hadouir werd door Arnar Vidarsson naar de grond getrokken en het was Marcel Meeuwis die wist te scoren.

Roda JC is door de overwinning opgeklommen naar de vijfde plaats op de ranglijst, De Graafschap sluit het linkerrijtje met een knappe negende plaats.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!