Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wint in Utrecht


28 oktober 2007 - Ajax heeft onder Adri Koster zijn eerste overwinning te pakken. In de altijd boeiende uitwedstrijd tegen FC Utrecht werd met 1-0 gewonnen. Klaas Jan Huntelaar maakte op aangeven van Albert Luque de enige treffer van de middag.

In de eerste vijf minuten had Ajax al een aantal kansen verkregen die eigenlijk tot een doelpunt hadden moeten resulteren. FC Utrecht bleef echter op de been en kon zo in de wedstrijd blijven. De thuisploeg kreeg ook kansjes. Dennis Gentenaar probeerde Robin Nelisse uit te kappen maar de spits van Utrecht wist het niet af te straffen. Aan de andere kant was het Franck Grandel die tot twee keer toe een inzet van Ajax naar de onderkant van de lat pareerde, de doelman kwam hier echter mee weg.

De tweede helft was veel minder spektakel. Het tempo lag wat lager, wel was er nog altijd voldoende strijd. Invaller Albert Luque liep goed weg in de breedte en ontsnapte zo aan buitenspel. De Spanjaard gaf hierop een voorzet naar Huntelaar welke de bal beheerst kon afwerken. Na 68 minuten spelen had Ajax daarmee haar voorsprong.

In het restant van het duel kwam FC Utrecht er ook wat beter uit en verkreeg het ook kansen. Met een tweetal goede reddingen hield Dennis Gentenaar zijn ploeg echter op de been. Ajax pakte daarmee drie verdiende punten in en tegen Utrecht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!